ANA SAYFA > EKONOMİ > İzmir'de dövizini bozdurana, dudak uçuklatan indirim

İzmir'de dövizini bozdurana, dudak uçuklatan indirim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de dövizini bozdurana, dudak uçuklatan indirim

Döviz bozdurma kampanyasını başlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir’e geleceği gün İzmirli kuyumculardan kampanyaya ciddi bir destek gelecek.

SOUVENIR Altın ve Pırlanta Perakende Günleri Bayraklı’daki Tepekule  Kongre Merkezi’de Cuma günü başlayacak. 30 Aralık akşamına kadar sürecek etkinlikte yüzde 70’e varan indirimler uygulanacak. Dövizini bozdurana ise ekstra indirim yapılacak.

ÇADIRDA DEĞİL KONGRE MERKEZİNDE

Bazı illerde bazı firmaların tek başına düzenlediği Altın İndirim Çadırı geleneği İzmir farkı ile tüketicilere sunuluyor. Kuyumculuk fuarları da düzenleyen Gençiz Fuarcılık SOUVENIR Altın ve Pırlanta Günleri’nin ikincisini Tepekule Kongre Merkezi’nde gerçekleştirecek. Sektördeki 8 önemli firmanın katılımcı olacağı organizasyonda çadırların aksine nezih bir ortamda alışveriş yapılacak. Katılımcılar pek çok ürünü maliyetine hatta bazı ürünleri zararına fiyatlarla müşterileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Sayısız seçenek ve tarzı aynı çatı altında toplayan firmaların ortak kararı yüzde 70’e varan indirimlerin uygulanması. Her çeşit, muhtelif ayarda altın takı, elmas, pırlanta ürünler, tek taş yüzükler, setler, kolyeler, bilezikler, küpeler, incili ürünler, yakut, safir, yeşim gibi değerli taşlı takılar büyük indirimlerle satılacak.

İKİ KAMPANYA TEK ÇATI ALTINDA

SOUVENIR 27. Hediyelik Eşya Günleri’ni Altın ve Pırlanta Perakende Günleri’nin ise ikincisi düzenlediklerini hatırlatan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, altın indirim çadırı geleneğini nezih merkezlere taşıdıkları İndirim Kampanyasının tüketiciden büyük ilgi gördüğünü vurguladı.  Organizasyon hakkında bilgi veren Gençer, “Altın, Pırlanta indirim ve döviz bozdurma kampanyalarını 8 firma ile tek çatı altında birleştireceğiz. Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan ve İzmir Milletvekilimiz Başbakanımız Binali Yıldırım’ın kentimizde olduğu gün Döviz bozdurma kampanyasına bir destek de katılımcılarımız verecek. Katılımcılarımız yüzde 70’e varan indirim uygulama kararı aldı. Döviz bozduran tüketicilere ekstra indimler yapılacak”dedi.

SOUVENIR Altın ve Pırlanta Perakende Günleri 23 Aralık tarihinde Bayraklı’daki Tepekule Kongre Merkezinde başlayacak. Binlerce altın, pırlanta ve gümüş yüzük, kolye, bilezik, broş ve setler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Şok indirimlerden faydalanacak ziyaretçiler, sadece kendileri için değil çocuklarına, akrabalarına ya da arkadaşlarına hem hediye olarak alabilecek hem de düğünler için şimdiden hazırlık yapabilecek. 30 Aralık akşamına kadar sürecek indirim günleri her gün 11:00-20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başdaş Market 15. Şubesini Karşıyaka’da Açtı
Sonraki Haber Murat Bakan yaz saati uygulamasının ekonomik boyutuna dikkat çekti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?