ANA SAYFA > EĞİTİM > İZMİR ÜNİVERSİTESİ AZERİ ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

İZMİR ÜNİVERSİTESİ AZERİ ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZMİR ÜNİVERSİTESİ AZERİ ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

Bakü, Gence ve Sumgayıt’ta tanıtılan İzmir Üniversitesi Azeri öğrencilerini bekliyor.

Uluslararasılaşma çalışmaları çerçevesinde başta komşu ülkeler olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde tanıtım çalışmalarını sürdüren İzmir Üniversitesi, Azeri öğrencilerin büyük beğenisini kazandı. Türk Üniversiteleri Fuarı’na katılan Uluslararası İlişkiler Ofisi Temsilcisi Aslı Tanrıöğen ve orta öğretim kurumlarını ziyaret eden Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ulviye Aydın ile bir araya gelen yaklaşık 600 Azeri üniversite adayı, İzmir Üniversitesi akademik ve sosyal olanakları hakkında bilgi aldı.

Halen 17 ülkeden 58 üniversite ile Erasmus değişim programı etkinliklerinin devam ettiğini bildiren Tanrıöğen, 2013-2014 akademik yılında İzmir Üniversitesi eğitim almak isteyen yabancı öğrenci sayısında bir önceki yıla göre yüzde 50’lik bir artış yaşandığını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber SILA'DAN ''YABANCI''YA KLİP
Sonraki Haber SONY, PSP SATIŞINI DURDURDU

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?