ANA SAYFA > İZMİR > İzmir, şehidini dualarla uğurladı

İzmir, şehidini dualarla uğurladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir, şehidini dualarla uğurladı

Terör örgütü PKK’nın hain saldırısı sonucu Tunceli’de şehit düşen polis memuru Kağan Kılıç, baba ocağı İzmir'de toprağa verildi.

Tunceli-Ovacık Karayolu’ndaki mobil polis kontrol noktasına PKK’lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda önceki gün şehit olan 26 yaşındaki polis memuru Kağan Kılıç, İzmir’de düzenlenen cenaze töreninin ardından defnedildi.

Şehit için ilk tören evinin önünde düzenlendi. Beşikçioğlu Camii’ndeki cenaze namazına baba Galip Kılıç, anne Rabia Kılıç, kardeşi Gözde Kılıç, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege Ordu Komutanı Abdullah Recep, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, belediye başkanları, askeri erkan, emniyet müdürleri, milletvekilleri ve binlerce İzmirli katıldı.

ŞEHİDİN İSMİ PARKA VERİLECEK

Cenaze namazı öncesi konuşan şehidin babası Galip Kılıç, “İdam gelene kadar vatan sağ olsun demiyorum. Ne kadar vatan haini varsa hepsinin asılmasını istiyorum. Oğlumun kanı yerde kalsın istemiyorum. Oğlum doğum gününde Tunceli’ye gitti. 1989'da 7’nci ayın 23'ünde dokuz doğurmuştum. 2016'da yine 7’nci ayın 23'ünde oğluma ulaşamadım ve saat 01.30'da haberini aldık. Oğlum doğarken de dokuz doğurttu ölürken de dokuz doğurttu. Bu süreçte hep yanımızda olan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a teşekkür ediyorum. Kendisi oğlumun ismini bir parka vereceğini söyledi” dedi.

Şehit polis memuru Kılıç, Bostanlı Beşikçioğlu Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Işıkkent Polis Şehitliği’nde toprağa verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirli minikler, üniversite eğitimiyle kendilerini geliştirecek
Sonraki Haber Fikir gücündeki seviye!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?