ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal Orman Genel Müdür Yardımcısı oldu

İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal Orman Genel Müdür Yardımcısı oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal Orman Genel Müdür Yardımcısı oldu

9 Nisan 2015 yılından bu yana İzmir Orman Bölge Müdürlüğü görevinde bulunan Şahin Aybal’ın Orman Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanması dolayısıyla bir veda töreni düzenlendi.

Denizpark Restoran’ta düzenlenen veda programında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü personeli tarafından onuruna bir yemek verildi. Veda programına Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Yıldız, Kısa süre önce Karşıyaka Kaymakamlığından Kuşadası Kaymakamlığına atanan Sadettin Yücel, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal ve eşi Esma Aybal, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Ali Hıdır Köseoğlu, Medicalpark Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken, İlçe Müftüsü İsa Gürler, Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, resmi kurum yöneticileri, STK yönetici ve temsilcileri,  İzmir Orman Bölge Müdür yardımcıları ve 500’e yakın orman çalışanı katıldı.

Yemekten sonra Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Yıldız, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal birer konuşma yaptı. Aybal, İzmir’in 10. Görev yeri olduğunu her kademede çalıştığını, çalışma arkadaşları ile başarının sağlandığını belirtti.
Konuşmaların ardından yeni Orman Genel Müdür Yardımcısı Aybal’a İzmir Orman Bölge Müdürlüğü personelinin hediyesi verilirken, Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Yıldız, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ve Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Ali Hıdır Köseoğlu tarafından da gecenin anısına çeşitli hediyeler verildi.

Şahin Aybal’ın Özgeçmişi:

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi’nden 1988 yılında mezun olduktan sonra sırasıyla 1989-1991 Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, Seben Orman İşletme Müd. Kızık Orman İşletme Şefi
1991-1993 Manisa Orman İşletme Müdürlüğü, Alaşehir İşletme Şefi
1993-1997 Akhisar Orman İşletme Müdürlüğü Göktepe İşletme Şefi
1997-2000 Bergama Orman İşletme Müdürlüğü Merkez İşletme Şefi
2000-2003 Hendek Orman İşletme Müdürlüğü Müdür Yardımcısı
2003-2012 Kırklareli Orman İşletme Müdürü
2012-2014 Şubat İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı
21.02.2014 – 08.04.2015 Orman ve Köy İlişkileri Dairesi Başkanı
08.04.2015- 15.10.2018 İzmir Orman Bölge Müdürlüğü
16.10.2018 Tarihinden itibaren Orman Genel Müdür Yardımcısı olarak Türk ormancılığına hizmet edecek.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ / www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Kocaoğlu'ndan sert tepki
Sonraki Haber Karşıyaka’da deniz yosunla kaplandı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?