ANA SAYFA > SPOR > İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü Atatürk'ü bisiklet turuyla andı

İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü Atatürk'ü bisiklet turuyla andı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü Atatürk'ü bisiklet turuyla andı

İzmir'in en eski dağcılık Kulüplerinden olan İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü 10 Kasım’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan saygı ve özlemlerini bisiklet turu etkinliği yaparak gösterdiler.

İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü Başkanı Ömer Halimoğlu; “Bu çok özel ve çok anlamlı etkinlik için 26 arkadaşımız 10 Kasım sabahı saat 08:30’da Bostanlı Balıkçı Barınağında buluşmuş ve saat 09:05’de önce ATAMIZ için saygı duruşunda bulunulmuş ve saygı duruşu sonrası İstiklal Marşımız söylenmiştir. Daha sonra ATAMIZ için Bostanlı’dan Sasalı Hayvanat Bahçesine kadar Bisiklet Yolundan tek sıra halinde bisiklet turu etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir. Sasalı Hayvanat Bahçesine gelindiğinde, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’e olan özlemimiz, saygı ve sevgimiz için yapılan bu çok özel çok anlamlı etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarımız çok teşekkür ediyoruz. Bir başka güzel etkinliğimizde görüşmek üzere sağlıcakla kalınız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Obez insan ticareti
Sonraki Haber 15 Kasım'a ne kaldı… Bekleyelim…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?