ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden zorunlu açıklama

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden zorunlu açıklama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden zorunlu açıklama

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmirDeniz Kıyı Düzenleme Projesi kapsamında geçici olarak kaldırılan Atatürk ve Yerel Yöneticiler Anıtı'nın, çalışmalar tamamlandıktan sonra, proje alanı içinde "adına yakışan bir yerde" yeniden dikileceğini bildirdi.

 "Anıtın yıkıldığı" yolundaki iddiaların asılsız olduğunun altını çizen  Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, "Karşıyaka'daki kıyı kullanım kültürünü zenginleştirmek ve kamusal kullanımı artırmak amacıyla sürdürdüğümüz İzmirDeniz kıyı düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla, söz konusu anıtı, kıyı tasarımıyla uyumlu prestijli bir yerde yeniden İzmirlilerle buluşturacağız. İzmir Büyükşehir Beledi yesi, bugüne kadar yaptıkları ve duruşuyla,  Atatürk'e, onun ilke ve devrimlerine olan bağlılığını tüm ülkeye kanıtlamıştır. En küçük bir araştırma bile yapılmadan ortaya atılan 'Atatürk Anıtı'nı yıktılar' iddiası, son derece çirkin ve mesnetsizdir" açıklamasını yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka 4 numara arıyor...
Sonraki Haber Karşıyaka'da köy bereketi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?