ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir Buluşmaları’nın 19.'su Karşıyaka’da gerçekleştirildi

İzmir Buluşmaları’nın 19.'su Karşıyaka’da gerçekleştirildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Buluşmaları’nın 19.'su Karşıyaka’da gerçekleştirildi

Genel Koordinatörlüğünü Prof.Dr.Erkan Sevinç’in yaptığı İzmir Buluşmaları’nın 19.su Karşıyaka’da gerçekleştirildi.17 Kasım’da tüm Türkiye’de vizyona girecek olan “Bizim Küçük Günahlarımız”filminin yönetmeni ve başrol oyuncularının onur konuğu olarak katıldığı kahvaltılı etkinlik Zübeyde Hanım Nikahevi üzerinde yeralan Kent Restoran’da yapıldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar konuşmasında “İzmir Buluşmaları’na ev sahipliği yapmanın mutluluğu içindeyim. Karşıyaka, önümüzdeki dönemde bu tür buluşmalara daha çok ev sahipliği yapacaktır. Bunun birçok nedeni var.Yerel yönetim felsefesinde kültür ve sanatı, çağdaş ve modern bir kentin vaz geçilmezi olarak gören bir Belediye Başkanıyım. Karşıyaka’nın, hayatı her alanıyla kucaklayan ve bir rol model olarak Türkiye’ye örnek bir kent sunma iddiası vardır. Bu iddianın hedeflerinden biri de, “Kültür ve Sanat Kenti Karşıyaka”dır. Sokaklarımıza, parklarımıza, meydanlarımıza, her gün bir yenisi eklenen okullarımıza, tesislerimize kültür ve sanat insanlarımızın adını vererek kamu algısını güçlendiriyoruz. Attila İlhan Şiir Ödülü gibi etkinliklerle çekim merkezi yaratıyor, her yaştan hemşerimiz için kurslar düzenliyoruz. Amatör ve profesyonel çalışmalara olanaklarımız ölçüsünde destek oluyor, her yıl sayısız sanat-kültür-bilim ve düşünce emekçisini hemşerilerimizle buluşturuyoruz. Karşıyaka Oda Orkestramız, Belediye Tiyatromuz, şiir atölyemiz, yoğun bir programla çalışan kültür merkezlerimiz ve sergi salonlarımız, bu ideal doğrultusunda, Karşıyaka’yı bir sanat fabrikasına dönüştürüyor.Böyle bir buluşmayı, İzmir’de yaratılmış bir filmin emekçileriyle birlikte yaşamak çok heyecan verici. Yönetmenimiz Sayın Mehmet Kütük başta olmak üzere, filme emeği geçenleri kutluyor, bol seyirciler ve başarılar diliyorum”dedi.

 “Bizim Küçük Günahlarımız” oyuncularından set işçilerine kadar tamamen İzmir’li bir grup sinemasever tarafından oluşturulan bir film.Filmde birbirinden bağımsız gibi görünen fakat çeşitli rastlantılarla kaderin aynı potada erittiği hayatlar ve maceralar konu ediliyor.Geçtiğimiz yıllarda Kavak Yelleri dizisinde rol alan Altın Mikrofon ödüllü Sumru Topuz ve Savaş Özkul’un başrolünde yeraldığı filmin kadrosunda Oğuzcan Ulu ,Bahar Dokur ve Deniz Aksaya da yeralıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altuğ: Karşıyaka'nın tarihi ve geleceğiyle ilgili çok önemli bir kongre yapacağız
Sonraki Haber Dağdelen'in 4. kitabının geliri otizmli çocukların eğitimine...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?