ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir Barosu Tiyatro Topluluğu seyircisiyle buluştu

İzmir Barosu Tiyatro Topluluğu seyircisiyle buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Barosu Tiyatro Topluluğu seyircisiyle buluştu

İzmir Barosu Tiyatro Topluluğu 2017 yılı içinde üçüncü kez İzmir seyircisi ile buluştu.

Fuar İzmir Sanat Sahnesi’nde 3 Ekim 2017 günü Duşan Kovaçeviç’in “Buluşma Yeri” isimli oyununu sergileyen topluluk izleyicilerden büyük beğeni aldı.

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin, Kültür Sanat Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nilay Ertem Durlu, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gonca Arkoç, avukatlar ve ailelerin izlediği oyun sonunda konuşan Baro Başkanı Av. Aydın Özcan, İzmir Barosu Tiyatro Topluluğu’na başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek “meslektaşlarımız bir yandan adliyelerde adaletin tecellisi, temel hak ve hürriyetlerin korunması için çalışırken öte yandan yürüttükleri sanatsal çalışmalar ile İzmir Barosu’nu başarıyla temsil ediyorlar” dedi. Topluluğun İzmir Barosu’nu değişik illerde de başarıyla temsil ettiğini söyleyen Av. Aydın Özcan, İzmir Barosu’nun hukukun üstünlüğü, yargı bağımsızlığı, temel hak ve özgürlükler için mücadele ederken bir yandan da bünyesinde bulunan birçok sanat topluluğu ile ülkemizdeki kültürel faaliyetlerin yaygınlaştırılması için çalıştığını söyleyerek bundan sonra da bu çalışmaların devam edeceğini dile getirdi. İzleyicilere de teşekkür eden Baro Başkanı Av. Aydın Özcan, “sizlerin varlığı, başta sanatçı meslektaşlarımız olmak üzere Baromuza güç veriyor” dedi.

Oyuncularından kabin ekibine kadar avukatlardan oluşan İzmir Barosu Tiyatro Topluluğu, çalışmalarına 2011 yılında başladı. Topluluk kurulduğu günden bu yana Sıkı Gözetim, Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler, Titanik Orkestrası, Hayvan Çiftliği ve Buluşma Yeri isimli oyunları birçok kez sahneledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Trifunovic: Saha dışındaki problemler çözülürse daha iyi olacağız
Sonraki Haber Karşıyaka camiası bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?