ANA SAYFA > EĞİTİM > İZKA'dan ''özel'' eğitime destek

İZKA'dan ''özel'' eğitime destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZKA'dan ''özel'' eğitime destek

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmir Kalkınma Ajansı 2016 Yılı Mesleki Eğitim Mali Destek Programı kapsamında özel eğitim veren okulların mesleki ve teknik eğitiminin kalitesinin geliştirilmesi amacıyla hazırladığı projesiyle destek almaya hak kazandı. Konuya ilişkin sözleşme, İzmir Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban ve İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi tarafından imzalandı.

Proje kapsamında, üç Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezinde (ÖEMEM) yedi atölyenin makine-teçhizat ve eğitim materyalleri açısından donatılıp engelli bireylerin mesleki eğitim ortamlarının ve özel mesleki eğitimin kalitesinin geliştirilmesi amaçlanıyor. Proje ile birlikte engelli bireylerin mesleki yaşama katılma sürecinde sosyal kabul, işbirliği ve sürdürülebilirliğini sağlamaya yönelik hizmetlerin güçlendirilmesi hedefleniyor. 12 ay süreli ve toplam 704.161,97 TL bütçeli projenin %90’lık bölümü İZKA tarafından finanse edilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar, yetenekli çocukları ödüllendirdi
Sonraki Haber Çocuklara hayat kurtaran öğütler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?