ANA SAYFA > EKONOMİ > İZFAŞ, KENT EXPO’YA HAZIRLANIYOR

İZFAŞ, KENT EXPO’YA HAZIRLANIYOR

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZFAŞ, KENT EXPO’YA HAZIRLANIYOR

Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı: 16-19 Ekim Tarihlerinde Kent Hayatımızda İhtiyaç Duyduğumuz Her Şey Bu Fuar’da. KENT EXPO “Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı” bu yıl 16-19 Ekim 2014 tarihleri arasında ikinci kez düzenlenecek.

KENT EXPO bir yandan yerel yönetimlerin gereksinim duydukları ürün ve hizmetlere ulaşmalarına katkı koyarken bir yandan da katılımcı firmalara kendilerini başta belediyeler olmak üzere tüm ilgililere en verimli bir şekilde tanıtma olanağı sunacak.
İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs “Fuarımızda yerel yöneticiler ile yerel yönetimlere hizmet ve ürün sunan kuruluşları bir araya getirerek, kentlerin daha çağdaş nasıl hizmet alabileceğine yönelik bir buluşma gerçekleştireceğiz. 2012 yılında ilk kez düzenlediğimiz fuarın ilerleyen yıllarda gelişeceğine, hem sektörün hem de bölgenin bu potansiyeli taşıdığına dair olumlu yaklaşımlar aldık. Bu bize ayrı bir heyecan ve çalışma azmi katıyor. Sektörün tanıtım ve gelişimine katkı koyduğumuz inancıyla; 16-19 Ekim 2014 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz KENT EXPO Fuarı’na ilgili sektörleri ve yerel yönetimleri bekliyoruz” dedi. İki yılda bir gerçekleştirilen fuarın ürün grupları şöyle;
Belediye Araçları
Ulaşım Araçları, Geçiş & Aktarma Sistemleri
Kent Mobilyaları, Park-Bahçe Düzenlemesi Ekipmanları & Donanımı
Bahçe & Süs Bitkileri, Peyzaj Donatıları & Ekipmanları
Altyapı, Su, Gaz, Yol Malzeme & Ekipmanları
Arıtma Sistemleri, Ekipmanları
Belediye Demirbaş & Tüketim Malzemeleri
Sağlık
Kültür & Sanat
Spor Tesisi Ekipman & Donanımları, Spor Malzemeleri
Güvenlik, Yangın, İş Sağlığı & Güvenliği Sistemleri
Elektrik-Elektronik-Bilgisayar-Otomasyon-Yazılım
Belediyeler
Belediye Birlikleri

Sayılarla İlk Fuar

KENT EXPO Fuarı’na, 7 ilden "Ankara, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Manisa, Tekirdağ ve Uşak’tan olmak üzere toplam 69 firma katıldı. 11 bin metrekare alan üzerinde düzenlenen KENT EXPO Fuarı dört gün sürdü.  Fuar, yurtiçi ziyaretçilerin yanı sıra yabancı profesyonel ziyaretçiler ile katılımcı firmaları İzmir’de buluşturdu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KADİFEKALE'DE ANTİK TİYATRO GÖRÜNDÜ
Sonraki Haber ÖZEL FATİH KOLEJİ İLE İZMİR'E AMERİKAN'DAN GELEN ZAFER...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?