ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > İZBAN'dan şikayetlerimiz ne zaman bitecek?

İZBAN'dan şikayetlerimiz ne zaman bitecek?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZBAN'dan şikayetlerimiz ne zaman bitecek?

İZBAN'ın son günlerdeki gecikmeleri, tren hareket saatlerin doğru çalışmaması, Karşıyaka, Alaybey, Nergiz istasyonlarındaki çöplerin toplanmaması, havalandırmaların çalışmaması, görevli bulunmaması hepsi başlı başına sorun.

Sürekli olarak İZBAN'ı kullanan birisi olarak gerekli yerlere de zaman zaman şikayet, dilek ve temennilerimizi iletiyoruz. Ancak şu ana kadar hiç birinin gerçekleştiğini görmemek bizi son derece üzdü.
Son bir hafta içinde Karşıyaka ve Alaybey istasyonlarını kullanıyorum. İnanın trenler o kadar tehirli geliyor anlatamam. Güvenlik görevlilerine sorduğumuzda onların da bilgisi yok. Geçen sabah 40 dakika treni bekledik. İstasyonun içi de adeta sauna gibi. Hastası var, yaşlısı var, çocuğu var. Ama bunları düşünen hiç kimse yok. havalandırma yapmışsınız. Bu günlerde çalışmayacak da ne zaman çalışacak?
Trenlerin geliş saatlerini belirten saatlerin doğru çalıştığını her halde hiç kimse görmedi? Acaba bedava mı alındı da, hiç kimse oralı olmuyor?
İstasyonun içinde pet şişeler kağıtlar. Toplayan yok. Tamam halkımızın suçu bu. Kabul ediyorum. Oraya koymamaları lazım ama, içinde bir tek çöp kutusu bile yok.
İZBAN rahatlık. Yolu kısaltıyor. Herşey tamam da. ALLAH'a emanet gidiyor.
Biz bunları hak etmiyoruz.
İZBAN yetkilileri, DDY ve İzmir Büyükşehir Belediye yetkililerine bu şikayetimi de www.karsiyakahaber.com aracılığıyla iletiyorum.
Saygılarımla.
Metin Talat Talancıgil

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Stadı çalışmaları hızlandı...
Sonraki Haber Üniversite adaylarının tercihi İzmir Üniversitesi oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?