ANA SAYFA > İZMİR > İZBAN seferlerinin durdurulması için mahkemeye başvurdular

İZBAN seferlerinin durdurulması için mahkemeye başvurdular

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZBAN seferlerinin durdurulması için mahkemeye başvurdular

Demiryol-İş Sendikası İzmir Şubesi Başkanı Hüseyin Ervüz, Çiğli ile Adnan Menderes Havalimanı arasında belirlenen saatlerde yapılan İZBAN seferlerine itiraz ettiklerini açıkladı.

Demiryolu İşçileri Sendikası (Demiryol-İş) İzmir Şube Başkanı Hüseyin Ervüz, 7 makinist eğitmeninin İZBAN'da başlattıkları grevi kırdığını belirterek "Bu durumun tespiti için dün Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına başvurduk. Ayrıca bugün de İZBAN'da devam eden ek seferlerin tedbiren durdurulması için Karşıyaka 1. İş Mahkemesine başvuruda bulunduk." dedi.

Erviz, grevin 4. gününe girdiğini, bu sürede işverenin herhangi bir şekilde görüşme talebi olmadığını ifade etti. Hatta seferlerin bazı saatler arasında devam ettiğini belirten Ervüz, "7 makinist eğitmeni grevi kırarak seferler yapıyor. Bu durumun tespiti için dün Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına başvurduk. Ayrıca bugün de İZBAN'da devam eden ek seferlerin tedbiren durdurulması için Karşıyaka 1. İş Mahkemesine başvuruda bulunduk. Bakanlık yetkililerinin gelip tespit yapmalarını bekliyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da ikinci bahar tangosu
Sonraki Haber İtfaiyeciler donör oldu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?