ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > İZBAN SEFERLERİ SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİYLE BAŞLADI

İZBAN SEFERLERİ SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİYLE BAŞLADI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZBAN SEFERLERİ SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİYLE BAŞLADI

Alsancak Banliyö Peronunda 1 kişinin yaralandığı yıldırım düşmesi nedeniyle İZBAN taşıma sisteminde değişiklik yapıldı.

İZBAN yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün 18.56'da İzmir İZBAN CTC Kumanda Merkezine düşen yıldırım nedeniyle TCDD 3. Bölge Müdürlüğü sinyalizasyon sistemindeki kartları değiştirmek için çalışma başlattı. Çalışma nedeniyle trenler, seferleri Cumaovası-Alsancak, Aliağa-Alsancak istasyonları arasında gerçekleştirirken Alsancak istasyonu, Halkapınar ve Hilal'den sonra 3'üncü aktarma istasyonu olarak kullanılıyor. Ayrıca, TCDD bölge trenleri Kent içine giremediği için yolcularını da uç istasyonlardan merkeze İZBAN trenleri taşıyor. Yetkililer, İZBAN sefer saatlerinde değişiklik olmadığını, değişikliğin sadece taşıma sisteminde gerçekleştirildiğini belirtti.

TCDD'ye ait trafik kontrol merkezine düşen yıldırım nedeniyle dün 1 kişi yaralanmış ve hastanede tedavi altına alınmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EGE DENİZİ'NDE DEPREM
Sonraki Haber MEMLEKETTEN KAÇMAK İSTEYENLERE

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?