ANA SAYFA > SPOR > İyi ki Karşıyaka'da taraftar var!..

İyi ki Karşıyaka'da taraftar var!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İyi ki Karşıyaka'da taraftar var!..

FIFA ve Kulüp Lisans Kurulu tarafından 6 puanı silinen ve düşme hattında bulunan Karşıyaka'da taraftarların sosyal medyada kulübe yeni puan silme cezası gelmemesi için başlattığı kampanyada ilk sonuç alındı.

Eski futbolcularından Okan Şahingöz'ün 340 bin TL tutarındaki yetiştiricilik bedelini çarşamba gününe kadar ödemediği takdirde FIFA'dan 9 puan silme cezası daha alacak Kaf-Kaf'ta taraftarın sosyal medyada örgütlenerek başlattığı kampanyada toplanan paradan 13 bin 423 euro, Okan'ın Hollanda'daki 3 alacaklı kulübünden birine ödendi. Çarşamba gününe kadar Okan'ın Hollanda'daki 2 eski kulübüne daha ödeme yapılması gerekiyor. Taraftarın kampanyasında şimdiye kadar eski yöneticilerin de desteğiyle 130 bin TL civarında para toplandığı öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar'ın eşinden örnek davranış...
Sonraki Haber Sürekli: Karşıyaka Devlet Hastanesi 2018 sonunda hizmete açılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?