ANA SAYFA > EĞİTİM > İslamoğlu: Biz daha iyisi için mücadele ediyoruz

İslamoğlu: Biz daha iyisi için mücadele ediyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İslamoğlu: Biz daha iyisi için mücadele ediyoruz

Yıl sonu Müdürler Kurul toplantısında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu “Biz daha iyisi için mücadele ediyoruz” dedi.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Müdürler Kurul Toplantısı Mavişehir İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının akademik, sosyal, kültürel ve sportif çalışmalar yönünden değerlendirilmesinden oluşan ve toplamda 13 gündem maddesinin yer aldığı toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu başkanlık yaptı.

Öğrenci kayıtları, okullarda tekli eğitime geçiş süreci, DYNET, okul hijyeni ve uygulaması ve sonuçları, yatırım ve onarım, tasarruf tedbirleri ve okulların 2017-2018 eğitim öğretim yılı için hazırlıklarının yapılması belli başlı gündem maddelerini oluşturdu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu şöyle konuştu “2009 yılında Karşıyaka’ya ikincilik yakışmaz, her alanda birinci olmak bizim hedefimiz, bizim hayalimiz diye yola çıktık. Bir çok alanda hayata geçirdiğimiz projeler ile Türkiye’de ilkleri başardık. Farkındalık yarattık. Belediyemiz, sağlık, tarım müdürlüğümüz, esnaf ve sanatkarlar odamız ile öğrencilerimizin sağlığını koruyan, sağlıklı beslenmeleri sağlayan hijyen denetimi, sağlıklı yaşam kulüpleri gibi projeler ile ilkleri gerçekleştirdik. Her okul kendi bölgesinde, kendi kulvarında daha iyi adımlar atacağına inanıyoruz. Gelecek yıl bizim çok daha iyi çalışmamız gerekir. Her okul, başarısını okul ölçeğinde ısrarla gözden geçirmesi gerektiğine inanıyorum.”

200 üstün zekâlı öğrenci

Karşıyaka’da yıl içinde BİLSEM grup tarama testinin 1545 öğrenciye uygulandığı, yapılan testler sonucunda 200 öğrencinin üstün zekâlı veya parlak zekalı olduğu ortaya çıktığı belirtildi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yine sallandık...
Sonraki Haber En büyük otizm korosu Karşıyaka'da sahnede...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?