ANA SAYFA > SPOR > Işıldar: Transfer yasağını ne kulüp, ne de şube çözebilir...

Işıldar: Transfer yasağını ne kulüp, ne de şube çözebilir...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Işıldar: Transfer yasağını ne kulüp, ne de şube çözebilir...

Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Serdar Işıldar, "Her şey hazır ama herhalde transfer yapamayacağız. "Yasak bizi zorluyor. Transfer yasağı sorununu ne kulüp, ne de şube önümüzdeki 15-20 gün içinde çözemez" " dedi.

Bütçenin isim sponsoru Yaşar Holding'ten gelecek 6 milyon TL olduğunu ifade eden Işıldar, "Bu paradan 3.3 milyon TL'ye ulaşması beklenen transfer yasağına yol açan borcu kapatıp, mevcut oyuncularla teknik heyete ödeme yapmayı planlıyoruz. Ancak transfer yasağı sorununu ne kulüp ne de şube önümüzdeki 15-20 gün içinde çözemez" dedi.
Yaşar Holding'ten bütçenin artırılmasıyla ilgili taleplerine cevap alamadıklarını söyleyen Serdar Işıldar, "Toplam 5 yabancı ve belki 1-2 yerli alacağız. Listemiz hazır, görüşmeleri yaptık ama bu bütçeyle ligde oynayacak takım kuramayız.. Gönderdiğimiz oyunculara çıkış paraları ödüyoruz. Takıma küçük borçlarımız kalacak. Yeni transferi ya camia olarak ya da sponsorla çözmek zorundayız" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Okan vazgeçti, Mahmut 1 yıllık imzaladı...
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?