ANA SAYFA > SAĞLIK > İnsanlık, insanın içinde...

İnsanlık, insanın içinde...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İnsanlık, insanın içinde...

Karşıyakalı üç engelli, tekerlekli sandalyeleri ile sağlık müdürlüğüne giderek organlarını bağışladılar.

Karşıyaka ZiraatBankası Çarşı Şubesinin önünde Milli Piyango bileti, el yapımı süs eşyaları satan Ak Parti Karşıyaka İlçe Engelliler Komisyonu Başkanı İbrahim Kurt, Şaziye Kurt ve Faruk Horoz İlçe Sağlık Müdürlüğüne tekerlekli sandalyeleri ile giderek organlarını bağışladılar.
Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çıgırgil engellileri kapıda karşılayarak, organ bağışı kampanyalarına verdikleri destekten dolayı onlara teşekkür ederek, organ bağışı kartlarını verdi.
Milli Piyango bileti satıcısı İbrahim Kurt “İnsanlık İnsanın İçinde” diyerek, şunları söyledi. “İnsanın yaşaması için büyük çabalar sarf ediyoruz. Ambulansın içindeki bir canın kurtarılması için trafikte herkes yol verirken, bizde organ bekleyen bir insan için yaşam umudu olmaya karar verdik. “İnsanlık insanın içinde” olduktan sonra fedakârlık yapmamak, organ bağışı kampanyalarına destek vermemek mümkün değil diye düşündük. Arkadaşlar ile buraya geldik. İlk başta müdürümüz ve personelin sevinci bile bize büyük bir heyecan yaşattı.”
İzmir’in Türkiye’de  en çok organ bağışı alan il, Karşıyaka’nın ise İzmir’de en çok organ bağışı alan ilçe unvanına sahip olduğu belirtiliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Teknolojideki son sistem tomografi cihazı Medicalpark'a geldi
Sonraki Haber Kent Koop Gıda Market Gondol Şubesi açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?