ANA SAYFA > MEDYA > İNSANLAR NEREDEN YÜRÜSÜN

İNSANLAR NEREDEN YÜRÜSÜN

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İNSANLAR NEREDEN YÜRÜSÜN

Karşıyaka 1850 ve 1960/1 sokakta oturan vatandaşların gönderdiği fotoğraf ve "İnsanlar nereden yürüyecek" başlıklı şikayetlerini gerek trafik yetkililerinin gerekse kent yöneticilerinin dikkate almaları tavsiyesi ile aktarıyorum:

 "Erkin Bey 3 Mayıs 2014 günü fotoğrafta gördüğünüz üzere 35 ST 105 plakalı beyaz araç 1850 ve 1960/1 sokağın kesiştiği kaldırım üzerine koymuş. Dikkat ederseniz insanlar akrobasi yaparak geçmek zorunda kalıyor. Fotoğrafta her yer otomobil dolu. İnsanlar nereden yürüyeceğini şaşırmış durumda. Motosikletli trafik görevlileri zaman, zaman şehrin ara sokaklarına girip otomobillerin nerelere park ettiğini kontrol edip böyle kaldırımları işgal edenlere ceza yazsa caydırıcı olmaz mı?"
 ***
Fotoğrafa iyi bakılırsa fazla söze gerek kalmayacağı anlaşılır.

ERKİN USMAN (Yeni Asır Gazetesi)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İNANÇ KOÇ:''ÇOK GÜZEL BİR SEZONDU''
Sonraki Haber SİMÜLASYON AFET EĞİTİMİNE BÜYÜK İLGİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?