ANA SAYFA > SPOR > İNANÇ KOÇ:''ÇOK GÜZEL BİR SEZONDU''

İNANÇ KOÇ:''ÇOK GÜZEL BİR SEZONDU''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İNANÇ KOÇ:''ÇOK GÜZEL BİR SEZONDU''

Basketbol Ligi'nde play-off yarı final serisinde Fenerbahçe Ülker'e elenen Pınar Karşıyaka'nın takım kaptanı İnanç Koç, "Çok güzel bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum" dedi.

Karşıyaka Spor Kulübü'nde yeni yapılan genel kurulda aday olmayan basketbol şube sorumlusu Tamer Ustaoğlu'nun verdiği yemekte bir araya gelen Pınar Karşıyakalı oyuncular adına bir konuşma yapan takım kaptanı İnanç Koç, taraftarların haftada bir sahadaki maç performanslarını gördüklerini ancak arka planda bambaşka bir dünya olduğunu söyledi.

Malzemecisinden yönetim kurulu başkanına kadar herkesin farklı şekilde bir mesai verdiğini kaydeden İnanç Koç, "Bize katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Çok güzel bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Herkesin çocuklarına anlatacak bir anısı vardır, bizim için de bu sene o yıllardan birisi diye düşünüyorum" dedi.

Basketbol şube sorumlusu Tamer Ustaoğlu da bu sezon emeği geçen herkese teşekkür ederek, Pınar Karşıyaka olarak tarihlerinin en güzel sezonlarından birini yaşadıklarını söyledi. Hem üst yapı hem de altyapıda gerekli adımları attıklarını kaydeden Ustaoğlu, "Sekteye uğrayana kurumsal yapının tekrar düzene oturtulması için önemli çalışmalar yaptık. Herkes bu sene tarihi bir sene diyor, inşallah bir başlangıç senesi olur. Turgay Büyükkarcı başkanla Pınar Karşıyaka her sene en az 1 kupa kazanır" diye konuştu.

Başantrenör Ufuk Sarıca ise güzel ve büyük bir aile olduklarını belirterek, başta oyuncular olmak üzere katkı veren herkese teşekkür etti. Zor bir seneyi geride bıraktıklarını kaydeden Sarıca, "Kazanarak geçmek güzel ama oynadığınız oyundan zevk almak da önemli. Bizler biliyoruz ama bu takımın içinde olup dışında gözüken bir sürü insan var. Desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu başarılara alıştık, umarım biz olalım veya olmayalım bu başarılar katlanarak devam eder. Sponsorumuz Yaşar Holding'e de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı da Pınar Karşıyaka'nın bu sezon aldığı güzel sonuçlara katkı sağlayanlara teşekkür ederek, yeni yönetim kuruluyla Pınar Karşıyaka'nın daha iyi yerlere gelmesini sağlamaya çalışacaklarını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA'DA HALKLA BULUŞMALAR BAŞLADI
Sonraki Haber İNSANLAR NEREDEN YÜRÜSÜN

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?