ANA SAYFA > İZMİR > İlk diploma, ilk heyecan

İlk diploma, ilk heyecan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İlk diploma, ilk heyecan

İZELMAN Anaokulları'nın mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu. 6 yaş grubundaki miniklerin sunduğu muhteşem dans gösterileri ayakta alkışlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Kreş, Anaokulu ve Etüt Eğitim Merkezi'nde eğitim gören 6 yaş grubu 100 öğrenci, ilk mezuniyet törenlerinde büyük bir heyecan yaşadı. Kültürpark İsmet İnönü Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılan mezuniyet töreninde kep giyen minikler, özellikle sergiledikleri dans gösterileriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Çocukların sahnelediği "Dersimiz Atatürk" draması ve Atatürk Oratoryosu da ailelerden büyük alkış aldı.

Gürçeşme, Güzelyalı, Girne, Evka-4, Balçova, Evka-2 ve Gaziemir Anaokulu öğrencileri uzun süredir hazırlandıkları 70'li, 80'li ve 90'lı yılları canlandıran dans gösterileri ve kostümleriyle büyük beğeni topladı. Halk oyunları ve lirik dans örnekleri de izleyicilerden büyük alkış aldı. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çeşme Open Satranç Turnuvası sona erdi
Sonraki Haber Balıkçılar Meydanı’nda mesai başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?