ANA SAYFA > GÜNDEM > İKİ VEKİLDEN AKPINAR'A ZİYARET

İKİ VEKİLDEN AKPINAR'A ZİYARET

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İKİ VEKİLDEN AKPINAR'A ZİYARET

Mazbatasını almasının ardından, resmi işler dışında kalan zamanlarda tebrik ziyaretlerini kabul eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP İzmir milletvekilleri Mehmet Ali Susam ve Aytun Çıray’ı ağırladı.

Her iki vekil de Akpınar’ın başarılı bir çalışma dönemi geçireceğine inandıklarını söyledi. Kendisine verilen desteğe teşekkür eden Başkan Akpınar “Karşıyaka’ya yakışır hizmetler yapacağım” dedi. Başkan Akpınar’ın bir diğer konuğu ise, CHP eski İzmir milletvekillerinden Ali Rıza Bodur oldu. Akpınar gün içinde vatandaşlarla da görüştü.

 “HİZMET İÇİN BURADAYIM”

Yerel seçimlerin ardından ilk milletvekili konuklarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “Ziyaretinizle bana güç verdiniz. Teşekkür ederim. Görev süremiz boyunca Karşıyaka’ya yakışır hizmetler yapacağız. Sosyal demokrat yöneticilik anlayışını harfiyen uygulayacağımıza söz veriyorum. Hizmet için buradayım” diye konuştu.

 “ÖRNEK BAŞKAN OLACAK”

CHP İzmir milletvekili Mehmet Ali Susam ise “Hüseyin Mutlu Akpınar iyi bir partili. İyi de belediye başkanı olacağından eminim. Aldığı oy oranıyla örnek bir başarıya imza attı. Hizmet noktasında, Karşıyaka’yı iyi noktalara taşıyacaktır. Akpınar, parti kültürü ile yetişen birinin nasıl bir belediye başkanlığı yapacağını herkese gösterecektir” dedi. Milletvekili Aytun Çıray ise Akpınar’ın, Karşıyaka ilçesine önemli hizmetle yapacağına inandığını söyledi.

 “HALK GÜNÜ”

CHP’nin iki milletvekilini ağırlayan Akpınar, günün bir saatini de ‘halk toplantısına’ ayırdı. Kendisi ile görüşmek isteyen vatandaşları kabul eden Akpınar, sorunları inledi, talepleri not aldı. Her mahalledeki sorunları bildiklerini ifade eden Akpınar, kısa sürede çözüme yönelik adımlar atılacağını belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TÜRKİYE BAYANLAR RAGBİ ŞAMPİYONASI İZMİR'DE
Sonraki Haber BU DA ÖRGÜT ''SELFİE''Sİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?