ANA SAYFA > İZMİR > İEF'de Bayraklı standına ünlü yağacak

İEF'de Bayraklı standına ünlü yağacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İEF'de Bayraklı standına ünlü yağacak

Bayraklı Belediyesi İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki standında birbirinden değerli isimleri ağırlayacak. Stantta, Bihlun Tamaylıgil, Yasemin Öney Cankurtaran, ünlü tarihçi İlber Ortaylı söyleşi gerçekleştirecek, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde ise şairler Sina Akyol, Zeynep Uzunbay, Enver Ercan, Duygu Kankaytsın ve Altay Ömer Erdoğan İzmirlilerle buluşturacak.

Bu yıl kapılarını 85’inci kez açacak olan İzmir Enternasyonal fuarına dopdolu etkinliklerle hazırlanan Bayraklı Belediyesi, 3 no’lu holdeki standında birbirinden değerli isimleri 150 metrekarelik dev standında ağırlayacak. 31 Ağustos Çarşamba günü CHP İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, 2 Eylül’de CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ve 4 Eylül Pazar günü ise ünlü tarihçi İlber Ortaylı İzmirlilerle söyleşi gerçekleştirecek. 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde ise ünlü yazarlar Bayraklı standında okurlarıyla buluşacak, kitaplarını imzalayacak. Etkinliğe, Sina Akyol, Zeynep Uzunbay, Enver Ercan, Duygu Kankaytsın ve Altay Ömer Erdoğan katılacak.

RENKLİ ETKİNLİKLER SİZİ BEKLİYOR

Öte yandan Bayraklı Belediyesi standında anında portre karikatür yapımı, soğuk heykel atölyesi, gitar ve halk oyunları performansları gibi sahne ve el sanatlarının ziyaretçiyle buluşacağı etkinlikler renkli görüntülere sahne olacak. Canlı performansların sunulacağı etkinlikler çerçevesinde file yapımı, ahşap boyama ve takı yapımı ve tasarım gibi gösteriler de fuar boyunca Bayraklı standında olacak. Çeşitli hediyelerin de dağıtılacağı stantda, sürpriz etkinlikler de gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da iş garantili kurslarda yeni dönem
Sonraki Haber Karşıyaka'da üç gün elektrik kesintisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?