ANA SAYFA > EKONOMİ > İEF Bu yıl da çok renkli, çok eğlenceli

İEF Bu yıl da çok renkli, çok eğlenceli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İEF Bu yıl da çok renkli, çok eğlenceli

29 Ağustos – 7 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan 83. İzmir Enternasyonal Fuarı birbirinden farklı etkinlikleriyle bu yıl da göz dolduracak.

83. İzmir Enternasyonal Fuarı her biri farklı bir organizasyon niteliği taşıyan birbirinden farklı etkinlikleriyle bu yıl da göz dolduracak. 10 gün süreyle düzenlenecek etkinliklerle İzmir Fuarı, kültür - sanat ve eğlencenin buluşma noktası olacak.
Hazırlıkların devam ettiği Fuar’da; konserler, söyleşiler, sergiler, tiyatro gösterimleri, dans gösterileri, müzik dinletileri, çocuk kulübü, yöresel lezzetler festivali ile sinema burada festivali gibi çok sayıda etkinlik organize edilecek.
İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs “Ekonomik açıdan bir genel ticaret fuarı niteliği taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı; bu yıl da düzenleyeceğimiz konserler, sinema burada festivali, çeşitli sergiler, yöresel lezzetler festivali etkinlikleri ile sanayi ve ticari boyutunun yanına eğlence, kültür ve sanat faaliyetleriyle dolu bir “İzmir Geleneği” olmayı sürdürecek” dedi.
Her yıl yaklaşık 30 farklı başlık altında organize edilen etkinlikler ile İzmir Enternasyonal Fuarı’nda; şarkıcı, yazar, gazeteci, oyuncu, yönetmen, müzik grubu, tiyatrocu gibi konusunda uzman birçok değerli konuk ağırlanıyor.
Geçen yıllarda olduğu gibi 83’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı müzikseverleri müziğe doyuracak. Ücretsiz gerçekleşecek ÇİM konserleriyle İzmir’e yıldız yağacak.


İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında İzmir Sanat Merkezi’nde ülkemizin sanat ve medya dünyasının ünlü isimleri ile bu yıl da fuar özel söyleşileri gerçekleştirilecek.
Sinema Burada Festivali, bu yıl 14’üncü yılını kutlayacak. Festival; sinema sanatının değerli temsilcilerini konuk edecek, sinemaseverlerle buluşturacak. Festivalin en ilgi
çekici etkinliklerinden biri olan ‘Gençler İçin Film Atölyesi’nde genç sinemacılar bir araya gelecek. Türk Sinemasının 100’üncü Yılı da farklı etkinlik ve konuklarla kutlanacak. Yöresel Lezzetler Festivali ile ulusal lezzetler bir kez daha Fuar’da bir araya gelecek. Değerli tiyatro sanatçılarının sahne aldığı oyunlar, tiyatro severlerleri Fuar’da buluşturacak. İEF Çocuk Kulübü’nde çocuklar; çeşitli oyunlar, eğlenceli aktiviteler, çizgi film gösterimleri, dans gösterileri, tiyatro, skeç, animasyon ve yarışmalarla eğlenecek, belgesel gösterimleriyle öğrenmenin keyfini yaşayacak.
Geçtiğimiz yıllarda İzmir Enternasyonal Fuarı etkinlikleri kapsamında organize edilen ve büyük beğeni toplayan dans gösterileri, müzik dinletileri bu yıl da devam edecek.


Bu yıl da birbirinden değerli firmaların sponsorlukları ve katılımları da fuara ayrıca değer katacak. Ve her yaştan ziyaretçinin beğenisini, ilgisini çeken birçok sürpriz etkinlik İzmir Enternasyonal Fuarı’nda olacak.
Sosyal medyaya yönelik hastag’lerin oluşturulduğu İzmir Enternasyonal Fuarı’nda, Fuar öncesi ve sırasındaki etkinlikler takipçileri ile paylaşılacak. Fuar öncesi paylaşılacak etkinlik ve gelişmeler;  #fuardanhabervar başlığı altında,
Fuar esnasında alandan ziyaretçi ve katılımcılar tarafından yapılacak paylaşımlar da, aşağıdaki konu başlıklarında olacak.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yusuf Şimşek 3 takviye daha istedi
Sonraki Haber Kemalpaşa'da palet fabrikası yandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?