ANA SAYFA > EĞİTİM > İç mimar adayı gençler sektörle bir araya geldi

İç mimar adayı gençler sektörle bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İç mimar adayı gençler sektörle bir araya geldi

İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri, TMMOB İç Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından sektör, iç mimarlar ve üniversiteler arasındaki bağı kuvvetlendirmek amacı ile gerçekleştirilen ‘Sektörel Buluşma Gününde’ projelerini tanıtma imkânı buldu.

TMMOB İç Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Sektörel Buluşma Günü, Bornova’da bulunan Edward Whittall Köşkünde yapıldı. Sektördeki firmalar, iç mimarlar ve üniversiteler arasındaki bağı güçlendirmek ve mesleki birliği sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü akademisyenleri ve öğrencileri de katıldı. Oda başkanları, 34 firma, 400 iç mimar ve mimarın bir araya geldiği etkinlikte, İzmir Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı 20 proje ve iki mobilya da sergilendi.

İşbirlikleri, yeni projeler ve geleceğe yönelik yatırımların konuşulduğu buluşmaya katılan öğrenciler, etkinlik sayesinde sektörle tanışma ve farklı fikirler edinebilme fırsatı bulduklarını söyledi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Koylar çöplük oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?