ANA SAYFA > SPOR > İbrahim Kaş 90 bin TL iade etti, serbest kaldı...

İbrahim Kaş 90 bin TL iade etti, serbest kaldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İbrahim Kaş 90 bin TL iade etti, serbest kaldı...

Karşıyaka'da kadro dışı bırakıldıktan sonra Kastamonuspor 1966'yla anlaşan İbrahim Kaş, serbest kalabilmek için toplam 75 bin TL alacağından vazgeçip, bu sezon aldığı peşinatın 90 bin TL'sini iade etti.

Geçen sezon takımın küme düşmesinden kaynaklanan 70 bin TL cezası bulunan deneyimli oyuncu, bu sezon yaşanan antrenman boykotu sonrası kadro dışı bırakıldı, ayrıca 20 bin TL daha ceza verildi.

Bu süreçte, yapılan tüm tebligatlara rağmen antrenmana çıkmayan tecrübeli oyuncu, yönetime sakat olduğuna dair rapor gönderip, alacakları ödenmediği gerekçesiyle geçen ay serbest kalmak için Federasyon kanalıyla kulübe ihtarname çekti.

Bunun üzerine yönetim, sözleşmesi gereği kulüp doktoruna muayene olmadığı için İbrahim'in raporlarını geçersiz saydı ve idmana çıkmadığını noter kanalıyla tespit ettirdiği futbolcu karşısında haklı konuma geçti. Serbest kalma umudu tükenince prensip anlaşmasına vardığı Kastamonuspor'a transfer olurken sorun yaşamak istemeyen deneyimli oyuncu, anlaşma yoluna giderek geçen yıldan kalan 50 bin TL ile bu sezondan hak kazandığı 25 bin TL alacağını bıraktı. Sezon başında 150 bin TL'si peşin, kalanı maç başına ödenmek üzere 350 bin TL'ye imza atan İbrahim, aldığı peşinatın 90 bin TL'sini de geri vermeyi kabul etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Madama Butterfly yeniden sahnede
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi, geri dönüşümde 4 ayda 23 ton atık topladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?