ANA SAYFA > SPOR > İASK’dan Başkan Yardımcısı Özel’e 4. Yıl Anı Plaketi…

İASK’dan Başkan Yardımcısı Özel’e 4. Yıl Anı Plaketi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İASK’dan Başkan Yardımcısı Özel’e 4. Yıl Anı Plaketi…

İzmir Atletizm Spor Kulübü (İASK) Başkanı Aycan Kurtcan, Başkan Yardımcısı Harun Taşdelen ve Yönetim Kurulu üyesi ve kulüp antrenörü Murat Sancak Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özel'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, İzmir Atletizm Spor Kulübü ve faaliyetleri hakkında Özel'e bilgi verildi. İASK yöneticileri, Karşıyaka'daki sportif alanların çoğaltılarak, daha fazla insanın spor yapmasını büyük bir mutlulukla takip ettiklerini, Karşıyaka'da özlenen spor dinamiğinin yeniden canlandığını ve İzmir sporuna önemli bir katkı sağlayacağına inandıklarını ifade ettiler.
Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen faaliyetler ile atletizme yapılan destek için de teşekkür ederek , Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Özel'e "4. Yıl Anı Plaketi" takdim ettiler .

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 11 bin kadın kenti karış karış gezdi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'ya Hırvat uzun

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?