ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > I-PHONE 6 BÖYLE Mİ OLACAK?

I-PHONE 6 BÖYLE Mİ OLACAK?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
I-PHONE 6 BÖYLE Mİ OLACAK?

Apple'ın bu sene her yıl olduğu gibi sonbahar aylarında tanıtımını gerçekleştireceği yeni akıllı telefonları büyük bir heyecanla bekleniyor.

Aslına bakarsanız bu yıl bu heyecan önceki yıllara göre biraz daha fazla. Çünkü Apple bu sene iki yeni Iphone modeli piyasaya sunacak ve bu iki modelde büyük ekranlı olacak. Geçtiğimiz gün Galaxy S5 ile yan yana görüntülenen Iphone 6 hakkında bugün büyük bir sızıntı ortaya çıktı.

Daha önce de bu tarz yapmış olduğu sızıntılarla gündeme gelen Sonny Dickson, bugün yeni Iphone modellerini sızdırdı. Yani şu an yeni Iphone 6'lara bakıyorsunuz. Tabii en azından Sonny Dickson'a göre böyle. Resme baktığımızda 4.7 inç ve 5.5 inç ekrana sahip iki farklı Iphone 6 modelini rahatlıkla görebiliyoruz.

Ayrıca bu cihazların isimleri ise Iphone 6 ve Iphone 6s olması bekleniyor

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA AZERİ MAHİR'LE EL SIKIŞTI
Sonraki Haber KARŞIYAKALI ÇOCUKLAR BU YAZ ÇOK EĞLENECEK

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?