ANA SAYFA > GÜNDEM > Hüseyin Mutlu Akpınar: Başaramayacaksınız

Hüseyin Mutlu Akpınar: Başaramayacaksınız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hüseyin Mutlu Akpınar: Başaramayacaksınız

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın, İzmir Adliyesi’nde yaşanan bombalı saldırı ile ilgili değerlendirmeleri şöyle:

"İşgaliyle bağımsızlık savaşımızı başlatan, kurtuluşuyla Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu muştulayan kentimize saldırdılar.İzmir,  Türkiye Cumhuriyeti’nin simgesi, demokrasinin, çağdaşlığın ve laikliğin yaşayan ve yaşatan değeridir. Türkiye’yi, bu kez de İzmir’inden vurmayı denediler.Soysuzlar, işbirlikçileri ve onlar sayesinde rant devşireceğini sananlar bilmelidir ki; ne İzmir’i, ne de ülkemizi ele geçiremeyeceksiniz.. Başaramayacaksınız!Karşıyaka, şehitlerini acı, saygı ve minnetle anarken, bir kere daha haykırıyor:Yobazlığa, faşizme, teröre ve şiddete hayır!Yaşasın çağdaş, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti!"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Asuman Ali Güven: İzmir için kendimizi siper etmeye hazırız
Sonraki Haber TGS İzmir Şubesi: Teröre teslim olmayacağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?