ANA SAYFA > ÇEVRE > HAYVANLARA BUZ GİBİ ZİYAFET

HAYVANLARA BUZ GİBİ ZİYAFET

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
HAYVANLARA BUZ GİBİ ZİYAFET

Hava sıcaklığının giderek artması, yalnızca insanları değil hayvanları da olumsuz etkiliyor. İzmir Doğal Yaşam Parkı'ndaki hayvanlar ise özenle hazırlanmış dondurulmuş yiyeceklerle hem serinliyor hem de karınlarını doyuruyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 yılında hizmete açılan ve Avrupa’nın sayılı hayvanat bahçeleri arasında gösterilen Doğal Yaşam Parkı, sıcak havalarda hayvanların beslenme yöntemiyle de dikkat çekiyor. Park sakinlerinin beslenme alışkanlıklarına göre hazırlanan yiyecekler, kalıpların içine koyularak donduruluyor. Büyük bir buz kalıbı haline dönüşen yiyecekler, hayvanlar için serinletici bir ziyafete dönüşüyor. Ağaç dallarına asılan veya su kenarlarına koyulan dondurulmuş yiyecekleri yemeyi oyun haline getiren hayvanlar, renkli görüntüler oluşturuyor. Park yetkilileri, geçen yıllarda başlanan dondurulmuş yiyecek uygulamasının bu yıl da devam ettiğini, sıcak hava sebebiyle iştahı kapanan hayvanların beslenmesine yardımcı olunduğunu söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber GEDİZ ÜNİVERSİTESİ YATIRIMLARA DEVAM EDİYOR
Sonraki Haber CANER AĞCA YENİ MALATYASPOR'A GİTTİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?