ANA SAYFA > GÜNDEM > ''Hayat senin elinde'' diyenler ödüllendirildi

''Hayat senin elinde'' diyenler ödüllendirildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Hayat senin elinde'' diyenler ödüllendirildi

İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü işbirliği içerisinde yürütülen Organ Bağışı kapsamında “Hayata Uzanan El Siz olun” projesine katkıda bulunanlara teşekkür belgesi verildi.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğünün Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Koordinatörlüğünce İzmir genelinde yürütülen “Hayat Senin Ellerinde” projesi kapsamında Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Organ Bağışı ve Önemi” konulu eğitim programı düzenlendi

Karşıyaka Mavişehir İlkokulunda yapılan etkinlikte Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Özlem Haydaroğlu ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil organ bağışının önemi ve yapılan bağışlar üzerine birer konuşma yaptı.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil yaptığı konuşmada “Her daim Organ Bağışı konusunda büyük hassasiyet ve desteklerini esirgemeyen Karşıyaka Kaymakamımız Sayın Sadettin Yücel’e teşekkür ediyoruz. Karşıyaka’nın farkındalığı, organ bağışı ile de kendini göstermiştir” dedi.

İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Özlem Haydaroğlu, Karşıyaka’nın hem duyarlı hem aydın bakış açısı ile organ bağışına yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ise yaptığı konuşmada, beden ve ruh sağlığının korunmasına değinerek şöyle konuştu “Beden ve ruh sağlıklarımız bize emanet. Gerek tababet, gerek diyanet marifeti ile bu sağlıkların önce korunması, korunamadığı durumunda bunun telafi edilmesi noktasında gayret gösterilmesi de ikinci bir görevdir. Karşıyaka’mızın İzmir’imizin bu müstesna ve pek çok yönü ile takdire şayan bir köşesinde organ bağışı konusunda da örnek çalışmalar yapılması gurur verici ve normal bir çalışma. Bu çalışmaların Karşıyaka’mızda olmasından daha doğal ne olabilir… Asıl bundan sonrası bu çalışmaların devam etmesi daha önemli ve gerekli. Başarının tesadüf olmadığını göstermek, onu artan ölçülerde devam ettirmekle mümkündür.

İl Sağlık Müdürlüğü Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinatörü Dr. Müge Padır ise yaptığı sunumda organ bağışının önemi, yapılma şartları, etkileri ve yapılan bağışların yansımaları anlattı.

Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğünün Organ Bağışı konusunda “Hayata Uzanan El Siz Olun” projesine verdikleri destekten dolayı Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’e plaket, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Müftüsü Cahit Erhun, kuran kursu öğretmenlerine, Kemalpaşa Cami Derneği yöneticilerine İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Bediha Salnur imzalı teşekkür belgesi verildi.

Karşıyaka Haber Gazetesi Kurucusu Avni Erboy ve Karşıyaka Haber Gazetesi Yazarı Yılmaz Durmaz’a da organ bağışı kampanyasında verdikleri destekten dolayı ödüllendirildi.

Törende Karşıyaka İlçe Müftü Vekili Ercan Çelik, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Özlem Haydaroğlu’na bir buket çiçek vererek sağlık emekçilerinin tıp bayramını kutladı.

Program sonunda kuran kursu öğretmenleri İlçe Sağlık Müdürlüğünün açtığı organ bağışı standında organ bağışında bulundular.


Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akpınar: Halkın yanında ve hesap verebilen bir belediye başkanıyım
Sonraki Haber İhtiayaç sahibi öğrencilere ''HGS'' formülü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?