ANA SAYFA > GÜNDEM > HALK ARENASI'NDA GÜNDEM TARTIŞILDI

HALK ARENASI'NDA GÜNDEM TARTIŞILDI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
HALK ARENASI'NDA GÜNDEM TARTIŞILDI

Karşıyaka Spor Salonu'nda yapılan yapılan ve Halk TV'den canlı olarak yayınlanan Halk Arenası programında Uğur Dündar'ın konukları ünlü Sanatçı Zülfü Livaneli ve CHP milletvekili Aykut Erdoğdu oldu.

Gazeteci Uğur Dündar'ın sunumuyla gerçekleştirilen programın konuğu ünlü sanatçı Zülfü Livaneli ve CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu oldu. Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka Platformu'nun ortaklaşa düzenlediği ve ülke gündeminin tartışıldığı program Karşıyakalılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. 5 bin kişilik tribün alanının yanı sıra, üç bin kişilik saha kısmı da tamamen doldu.



Ellerinde Türk bayrakları ile marşlar söyleyen Karşıyakalılar, en çok ilgiyi Zülfü Livaneli'ye gösterdi. Sözleri sık sık alkışlarla kesilen Livaneli, salonda bulunan binlerce Karşıyakalı'nın 'Leylim Ley' ısrarını da geri çevirmedi. Sevilen şarkıyı salondakilerle birlikte seslendiren Livaneli'ye, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da eşlik etti.



Livaneli; Başkan Akpınar'ın, geçtiğimiz aylarda vefat eden babası Kenan Akpınar'ın, Ereğli Belediye Başkanlığı döneminde, belediye hoparlöründen 'Leylim Ley' şarkısını dinlettiği için 2 yıl hapis cezası aldığını da hatırlatarak "Bu şarkıyı rahmetli Akpınar'ın hatırasına söylüyorum" dedi. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar ise "Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan, Ulu Önder Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı sinesinde barındıran Karşıyaka'ya hoşgeldiniz" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ARKASSPOR'UN CEV'DEKİ RAKİBİ BULGAR CVC GABROVO
Sonraki Haber KARŞIYAKA CUMHURİYET BAŞSAVCISI EKREM YİĞİT'İN TAYİNİ ÇIKTI...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?