ANA SAYFA > SPOR > Güneş: Hiç kimse vazgeçilmez değil...

Güneş: Hiç kimse vazgeçilmez değil...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Güneş: Hiç kimse vazgeçilmez değil...

Düşme hattındaki Tokatspor'a deplasmanda 1-0 yenilen Karşıyaka'da maçtan sonra soyunma odasında yedek kaleci Behram ile genç oyuncu Battal arasında yaşanan kavganın yankıları, bugün de sürdü.

İddiaya göre, kramponların havada uçuştuğu kavgayı antrenörler ve diğer oyuncular güçlükle önleyebildi. Yaşananlara çok sert tepki gösteren teknik direktör Atilla Güneş, olayla ilgili olarak şunları söyledi:
"Her takımda yaşanabilecek şeyler ama bu fazla oldu. Karşıyaka'da hiç kimse vazgeçilmez değil. Bu kulüpten kimler geldi, kimler geçti. Sezon başında Karşıyaka formasını yere düşürtmedim, bu saatten sonra da düşürtmem. Amaç ve hedef birliktelikleri olanlarla yoluma devam ederim."

Atilla Güneş, "Kulübün içinde bulunduğu durumu, kimsenin kullanmasına izin vermem" sözleriyle transfer yasağına atıfta bulunurken şöyle devam etti: "Her müsabaka öncesi söylediğim bir şey var: Maç kaybedebiliriz ama biz birbirimizi kaybetmemeliyiz. Play off'a kalırız ya da kalmayız, sorun değil. Önemli olan Karşıyaka'ya uygun davranmak. Bu formayı giyen hiç kimsenin böyle hareket etmeye hakkı yok. Hem oyunculuğum, hem sportif direktörlüğüm dönemimde kol kırılır, yen içinde kalır felsefesini güttüm. Ama böyle bir konuda asla taviz vermem."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı deresine tramvay köprüsü...
Sonraki Haber Kaf Kaf'lı kızlar İlbank'a diş geçiremedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?