ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Gülsin Onay minik piyanistlerle...

Gülsin Onay minik piyanistlerle...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gülsin Onay minik piyanistlerle...

Karşıyaka Belediyesi, bu kez de piyanoya merakı olan minikleri, dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay ile buluşturdu. Yüzlerce çocuk ve müziksever, Onay ile sanat söyleşisinde bir araya geldi.

Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Belediye Konservatuvarı piyano öğretmenleri tarafından düzenlenen “Gülsin Onay Minik Piyanistlerle Buluşuyor” başlıklı etkinlik, Atakent’teki Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Müziğe gönül veren ve piyanoya merakı olan Karşıyakalı çocuklar, ünlü piyanist Onay ile bir araya gelmenin heyecanını yaşadı.

Çocukların yanı sıra sanatseverlerin de büyük ilgi gösterdiği etkinlik, keyifli bir söyleşiyle başladı. Minikler Onay’a sanat ve piyano ile ilgili merak ettiklerini sordu, tavsiyelerini dinledi. Ardından mini bir konser veren Gülsin Onay, küçük konuklarını da sahneye davet etti. Bazı çocuklar ilk kez piyano tuşlarına dokunma şansını buldu.
Geleceğin piyanistleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Gülsin Onay, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.
 
Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar da “Yarınları, sanatla iç içe büyüyen çocukların şekillendirmesini istiyoruz. Bu anlayışla, geleceğin piyanistlerinin yolunu aydınlatmak adına çok keyifli bir buluşmaya imza attık. Gülsin Onay gibi değerli bir piyano sanatçısını etkinliğimizde konuk etmekten büyük mutluluk duyduk. Çocuklarımızı sanatla buluşturmaya, bu alanda örnek çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf, Silivrispor'u ağırlıyor
Sonraki Haber Karşıyaka, taraftarıyla 3 puan ile buluştu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?