ANA SAYFA > EĞİTİM > Girne Ortaokulu’nun seminer ve toplantı salonu yenilendi

Girne Ortaokulu’nun seminer ve toplantı salonu yenilendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Girne Ortaokulu’nun seminer ve toplantı salonu yenilendi

Karşıyaka Belediyesi, Girne Ortaokulu’nun seminer ve toplantı salonunu baştan sona yeniledi, hem öğrencilerin hem de velilerin yüzünü güldürdü. Yaz başından bu yana 17 okulda daha devam eden bakım ve onarım çalışmaları da tamamlandı. Başkan Akpınar "Öğrencilerimizin, kaliteli ortamlarda eğitim alması için çalışıyoruz" dedi.

Eğitim yuvalarının bakım ve onarımı için her yıl periyodik çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Girne Ortaokulu'nun seminer salonunu da baştan sona yenileyerek yeni ve modern bir salon haline dönüştürdü. 100 kişilik konferans salonunun oturma alanları yenilendi, duvar ve tavan kaplamaları değiştirildi. Aydınlatma ve ses sistemleri onarıldı.

Salonun açılışı da yine öğrencilerle birlikte yapıldı. Törene; Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, meclis üyeleri, muhtarlar ve okul müdürleri katıldı. Halk oyunları gösterisi ve türkülerle açılan yeni salon, hem öğrencilerden hem de velilerden tam not aldı.

Karşıyaka Belediyesi ayrıca, yaz ayları boyunca ilçe genelindeki 17 okulda bakım, onarım ve yenileme çalışması yaptı. Okulların ihtiyaçları doğrultusunda; dış cepheleri boyandı, çatıları onarıldı, boya malzemesi desteği sağlandı. Tuvaletler ve tretuvarlar yenilendi. Korkuluklar onarıldı ve boyandı. İhtiyaç duyulan okulların elektrik ve sıhhi tesisatları elden geçirildi. Okul bahçeleri ağaçlandırıldı ve peyzaj çalışmaları yapıldı.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, çalışmalardan dolayı Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a plaket verdi ve teşekkür etti. Başkan Akpınar da "Eğitime yönelik destek ve katkılar, geleceğe yapılan yatırımdır. Bu anlayışla, geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızın en iyi ve sağlıklı koşullarda eğitim almasını istiyoruz" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıdan karşıya geçerken araba çarptı, öldü...
Sonraki Haber Hayvanseverler Patifest’te buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?