ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > GEZİ PARKI BELGESELİ KARŞIYAKA'DA

GEZİ PARKI BELGESELİ KARŞIYAKA'DA

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
GEZİ PARKI BELGESELİ KARŞIYAKA'DA

Her ay farklı bir kültürel etkinliğe imza atan Karşıyaka Belediyesi Şiir Atölyesi, bu kez sanatseverler için şiir ve sinema ilişkisinin irdeleneceği bir program hazırladı. Bu ayki programda, Gezi Parkı olaylarını anlatan “Başlangıç” adlı belgeselin gösterimi yapılacak.

19 Temmuz Cumartesi günü Karşıyaka Belediyesi Çarşı Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek etkinlik, saat 14.00'te başlayacak. Belgesel gösteriminin ardından, Karşıyaka Belediyesi Şiir Atölyesi Yönetmeni Şair ve Yazar Veysel Çolak ile Şair Aslıhan Tüylüoğlu, “şiir ve sinema” hakkında konuşma yapacak. Şiir ile sinema ilişkisinin mercek altına alınacağı etkinlik, tüm sanatseverlere açık olacak. Etkinlikte, Şiir Atölyesi katılımcılarının şiir sunumlarına da yer verilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber PINAR KARŞIYAKA'NIN PRİMLERİ UNUTULDU
Sonraki Haber AMERİKA'DAN ŞİFA'YA REKOR KABUL

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?