ANA SAYFA > SPOR > Genç kızların yeni tutkusu Kick Boks

Genç kızların yeni tutkusu Kick Boks

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Genç kızların yeni tutkusu Kick Boks

Karşıyakalı genç kızların yeni tutkusu, Kick Boks oldu… Bostanlıspor tarafından açılan Kick Boks Akademiye her geçen gün katılım sayısı artarken, kulüp antrenman seanslarını da arttırdı.

Kick Boks’un son dönemde gençler tarafından sevilerek yapıldığını belirten Bostanlıspor Kick Boks başantrenörü Aytaç Uyanıker, Bostanlıspor’un sevilerek yapılan bu spor branşını eğlenceli bir hale getirdiğini ve bayanların öncelikle kendilerini savunmaları için öğretildiğini ifade ederek şu açıklamayı yaptı:
“Kick boks sporu, farklı tekniklerin içinde yer aldığı bir savunma sporudur. Tamamen iki farklı spor olan Karete ve Muay Thai’nin bir araya gelmesi sonucunda oluşturulmuş, güce ve teknik bilgiye dayanır. Güce dayalı olan bu sporda tekniği ne kadar iyi öğrenir ve gücünüzü o teknik üzerinde yoğunlaştırırsanız o kadar başarı sağlamanız mümkün olacaktır. Şunun üzerine basa basa söylemeliyiz ki, kesinlikle de Kick-Boks sadece saldırı sporu değildir” dedi.
Uyanıker şöyle devam etti:
“Bu sporda uzmanlaşmak isteyenler için öncelikle iyi bir kondisyona sahip olmak ve eğitmenlerin her söylediklerini dikkate almak ve söylediklerini harfiyen yerine getirmek önemlidir. İlk birkaç ay kondisyon çalışmakla geçmelidir. Daha sonra teknik ve taktik antrenmanlara sıra gelir. Tekme, yumruk, diz ve dirsek darbeleri zaman içerisinde sporcuya öğretilir. Gardını hangi durumlarda nasıl alması gerektiği anlatılır. Kick-Boks’un sadece saldırı sporu olmadığı; saldırı ve savunmanın aynı dozajda ve aynı konsantrasyonla yapılması gerektiği uygulamalı olarak gösterilir.”
Uyanıklar, Bostanlıspor’un nezih spor salonunda ayrıcalıklı Kick Boks yapmak isteyenlerin 0-544-7351912 numaralı telefondan daha ayrıntılı bilgi alabilecekleri ve 3 aylık kampanya fiyatlarının da son derece ekonomik olduğunu sözlerine ekledi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Demet Akbağ ve Zafer Algöz Karşıyaka'ya geliyor
Sonraki Haber Karşıyaka'dan alt yapı atağı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?