ANA SAYFA > EĞİTİM > Genç bilim adamları eserlerini Karşıyaka'da sergiledi

Genç bilim adamları eserlerini Karşıyaka'da sergiledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Genç bilim adamları eserlerini Karşıyaka'da sergiledi

Karşıyaka Evin Leblebici Ortaokulu TUBİTAK 4006 Projesi kapsamında kurulan bilim fuarına ev sahipliği yaptı. Bilim fuarı açılışında Karşıyaka Belediye Bandosu gösteri yaptı.

Karşıyaka Evin Leblebicioğlu Ortaokulu okul bahçesinde Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, çok sayıda davetli ve öğrenci velilerinin katılımıyla görkemli TUBİTAK 4006 projesi kapsamında bilim fuarında 16 araştırma, 4 tasarım projesinin yanı sıra farklı kategorilerde ilginç projeler yer aldı.

Açılış konuşması yapan okul müdürü Murat Yılmaz'ın ardından Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel günün anlamını anlatan konuşmasını yaptı. Evin Leblebicioğlu Ortaokul'un gururu, Okullar İzmir birincisi olan folklor ekibi değişik bölgelerden oyunlar sergileyerek alkışlandı.

Proje yürütücüsü okulun matematik öğretmeni Hakan Erdeme’e başarılı çalışmalarından dolayı Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel bir plaket verdi. Karşıyaka Kaymakamı Yücel ve beraberindeki heyet daha sonra projeleri tek tek gezerek projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Öğrenciler Karşıyaka Kaymakamı Yücel’e projelerini anlatırken heyecanları göze çarpıyordu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber H.M. Akpınar’ın en büyük talihsizliği ve Anıt!..
Sonraki Haber Potada sıfır çektik!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?