ANA SAYFA > SPOR > GELİŞİM KOLEJİ MERT SEYREK'LE DEVAM ETMEYECEK...

GELİŞİM KOLEJİ MERT SEYREK'LE DEVAM ETMEYECEK...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
GELİŞİM KOLEJİ MERT SEYREK'LE DEVAM ETMEYECEK...

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde sezonu 15 galibiyet, 19 yenilgiyle 12. sırada bitiren Gelişim Koleji, genç antrenör Mert Seyrek’le yollarını ayırdı.

Yönetim sözleşme yenilememe kararını, 7’si A Takım olmak üzere 10 yıldır Gelişim Koleji çatısı altında ve altyapının tüm kademelerinde görev yapan Seyrek’e bildirdi.  Genel Menajer Namık Yazlar, Seyrek’i her zaman Gelişim Koleji ailesinin bir ferdi olarak göreceklerini belirterek, “Emekleri için kendisine teşekkür eder, bundan sonraki meslek yaşamında başarılar dileriz” dedi. Seyrek ise 10 yıldır üyesi olduğu Gelişim Koleji’nde çalışmaktan her zaman mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Başta Başkanımız Serdar Öner olmak üzere ailenin tüm fertlerine, görev sürem boyunca verdikleri destek için teşekkür eder, yeni sezonda başarılar dilerim” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN STRATEJİK PLAN HAMLESİ...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?