ANA SAYFA > EĞİTİM > Geleceğin bilginleri projelerini sergiledi

Geleceğin bilginleri projelerini sergiledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Geleceğin bilginleri projelerini sergiledi

Karşıyaka Ortaokulu, TÜBİTAK işbirliğiyle gelenekselleşen 4006 Bilim Fuarı'nın ikincisini gerçekleştirdi.

Karşıyaka Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmeni Namdar Gürsönmez’in yürütücülüğünde gerçekleşen fuarda 10 danışman öğretmenin rehberliğinde 200 öğrenci tarafından geliştirilen 130 proje sergilendi.

Karşıyaka Ortaokulu bahçesindeki fuarın açılışına Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Memursen İl Başkanı Ali Musa Bina, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlce Milli Eğitim şube müdürleri, İl Milli Eğitim şube müdürleri Metin Ender Karabulut, Mehmet Nafi Boğrul, okul müdürleri, öğrenci veliler ve öğrenciler katıldı.

Fevzipaşa Ortaokulu’nda Bilim Şenliği

TÜBİTAK 4006 Fevzipaşa Ortaokulu Bilim Şenliği okulun bahçesinde düzenlendi. Bilim şenliğinde öğrencilerin hazırlamış olduğu bilimsel deneyler, robot programlama gibi bilim etkinlikler sergilendi.

Bilim Şenliği bilim etkinlikleri sergisinin yanı sıra halk oyunları, tiyatro gösterileri, sergi, konser gibi etkinlikler ile sürdü.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil TÜBİTAK 4006 Fevzipaşa Ortaokulu Bilim Şenliği’nde de öğrencileri yalnız bırakmadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çarşı çevresinde yollar yenileniyor
Sonraki Haber Bedia Muvahhit Ödülleri'nde, Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'na 3 dalda adaylık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?