ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > GALAXY TAB S AĞUSTOS'TA TÜRKİYE'DE

GALAXY TAB S AĞUSTOS'TA TÜRKİYE'DE

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
GALAXY TAB S AĞUSTOS'TA TÜRKİYE'DE

Samsung'un en ince ve hafif tableti olma özelliğini taşıyan tableti Galaxy Tab S Ağustos'ta Türkiye'de satışa sunulacak.

Super AMOLED teknolojisi arka aydınlatma gerektirmediği için, Galaxy Tab S LCD ekranlara göre daha az enerji tüketirken, LCD ekranlı tabletlere göre daha da ince bir tasarıma olanak sağlıyor. 6,6 mm'lik kalınlığıyla hafif ve kolay taşınır olan cihazlar sadece 465 g (10,5 inç) ve 294 g (8,4 inç) ağırlıkları ile de dikkat çekiyor. Daha uzun süre dayanan pili ve Ultra Güç Tasarrufu Modu ile Galaxy Tab S, tüketicilerin cihazlarını yeniden şarj etmek zorunda kalmadan saatlerce uygulamalarını kullanabilmelerini sağlıyor.

Kapaklı Kılıf aksesuarları, üç farklı görüntüleme açısı sunuyor. Video izlerken optimal bir izleme deneyimi için İzleme Modu; düz bir yüzeyde kullanırken rahat bir açı sağlayan yeni Dokunma Modu; ve ekranı kullanıcıların zorlanmadan yazmalarına izin verecek bir açıda tutan Yazma Modu ile Samsung, kullanıcıların daha rahat tabletlerini kullanmalarını sağlıyor. Kılıf, Samsung'un geliştirdiği "Basit Tıklama" (tıklamalı kilitleme) yöntemi sayesinde Galaxy Tab S'le bütünleşiyor, sağlam bir şekilde yerinde kalıyor ve ekstra kalınlık yaratmadan tam olarak oturuyor. Oldukça hafif olan katlanabilir kapak, özel mat bir doku ve Galaxy Tab S'i tamamlayan belli belirsiz bir dikiş içeriyor.

Samsung, kapaklı kılıfın koruyucu yapısına daha ince bir tasarımla sahip olmak isteyen kullanıcılar için de Sade Kılıfı sunuyor. Bu koruyucu kapak, Tab S'in arkasına Kapaklı kolayca takılıyor ve kullanıcılara cihazlarını korumak için bir seçenek sunuyor. Kılıf, aynı zamanda, kapağın açıp kapatılmasıyla, cihazın da otomatik olarak açılıp kapanmasını sağlayarak kullanıcıya kolaylık tanıyor.

Samsung Bluetooth Klavye, bir dizüstü bilgisayarın özelliklerini göstererek Galaxy Tab S'in işlevsellik ve üretkenlik yeteneklerini arttırıyor. Galaxy'ye özgü özellikler için kısayol tuşları ve kavisli tuş yüzeyleri ise klavyeyi, Galaxy kullanıcıları için daha sezgisel bir hale getiriyor. Tab S 10.5 inç tablet için özel olarak tasarlanan klavye, bir dizüstü bilgisayar klavyesiyle aynı tasarıma sahip. Klavyenin ultra ince, sofistike ve ergonomik tasarımı ve yeniden şarj edilebilir pili taşınabilirliği artırıyor. Bluetooth Klavye kullanıcılara yazarken daha fazla üretkenlik ve oyun oynarken daha fazla kontrol sağlayan özel bir klavye olma özelliği sunuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber PLAY STATION 3 SAHİPLERİNE MÜJDE
Sonraki Haber GAMZE ÖZÇELİK SOLUĞU ÇEŞME'DE ALDI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?