ANA SAYFA > SPOR > Folkart’tan KSK’ye son uyarı

Folkart’tan KSK’ye son uyarı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Folkart’tan KSK’ye son uyarı

Altı İzmir kulübüyle birlikte Karşıyaka'ya futbol takımı ön forma reklamı verip, sözleşmeye “Takım formasında başka bir inşaat firmasının reklamı yer alamaz" maddesini ekleten Folkart Yapı, bu maddeden geri adım atmıyor.

Sakaryaspor maçında formanın sırtına HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın logosuyla çıkan Karşıyaka Spor Kulübü yönetimine “o reklamla çıkamazsınız” uyarısı yollayan Karşıyaka’dan başkan Mutlu Altuğ ile cevap:  "Olay ya mahkemelik olacak, ya da forma reklamları böyle devam edecek" açıklaması ile gelmişti.
Slovenya kampına gitmeden önce yönetici arkadaşları  Serhat Bayülken ve Mustafa Celep ile Folkart'a ziyarette bulunan basketbol şube başkanı Serdar  Işıldar’a  firma yetkilileri pazar günü oynanacak Silivrispor maçına da Folkart dışında farklı bir inşaat firmasının reklamıyla çıkılması halinde, ödenen 250 bin TL ve KDV'nin iadesi ve tazminat için yasal işlem başlatacaklarını cevabı verildiği öğrenildi.
3 puanı da silinen ve borçlarını ödeyemez durumundaki Karşıyaka’nın reklamı kullanıp kullanmayacağı ve sponsorun tutumu ne olacağı da merak konusu…

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şok!.. Karşıyaka'nın 3 puanı silindi!..
Sonraki Haber Agora Meyhanesi öksüz kaldı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?