ANA SAYFA > GÜNDEM > Foça ve Karşıyaka Kent Konseyleri'nden, ortak 19 Mayıs etkinliği

Foça ve Karşıyaka Kent Konseyleri'nden, ortak 19 Mayıs etkinliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foça ve Karşıyaka Kent Konseyleri'nden, ortak 19 Mayıs etkinliği

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Karşıyaka Belediyesi Karşıyaka Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Foça Belediyesi Foça Kent Konseyi Kadın Meclisi ortaklığında Karşıyaka Çarşı Kültür Merkezi’nde bir program düzenlendi. Programda Foça Belediyesi Foça Kent Konseyi şiir korosu Usta Şair Nazım Hikmet’in Kuvay-i Milliye Destanını seslendirdi.

Foça Belediyesi Foça Kent Konseyi üyelerinden oluşan şiir korosuna Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’da eşlik ederek, Kuvay-i Milliye Destanı'ndan bölümler seslendirdi.

Mukaddes Yarba’nın sunumuyla başlayan programda, Foça Kent Konseyi Şiir Korosu, Büyük Şair Nazım Hikmet’in Kuvay-i Milliye Destanını seslendirdi. Şiir Korosu’na Bağlama ile Alaaddin Yiğit, Gitar ve Ney ile Oğuzhan Çakırefe eşlik ederken, Derya Çakırefe ise Zeybek oynadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 30. Uluslararası İzmir Festivali başladı
Sonraki Haber İtfaiyecilerin beklediği değişiklik Meclis komisyonlarında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?