ANA SAYFA > GÜNDEM > FIRTINA'NIN EN BÜYÜK HAYALİ GERÇEK OLDU

FIRTINA'NIN EN BÜYÜK HAYALİ GERÇEK OLDU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
FIRTINA'NIN EN BÜYÜK HAYALİ GERÇEK OLDU

Karşıyaka Lisesi’ni birincilikle bitiren görme engelli Serdar Fırtına’nın bisiklete binebilme hayalini Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar gerçekleştirdi.

Tüm lise birincilerine karne hediyesi olarak bisiklet dağıtan Başkan Akpınar, bir yakını eşliğinde, engel tanımaksızın gezebilmek isteyen Serdar’a da iki kişilik bisiklet hediye etti. Başkan Akpınar “Serdar başarının engel tanımadığını gösterdi. Sporda da engel tanımaması için kendisine bisiklet hediye ettik” dedi.

20 ÖĞRENCİYE BİSİKLET

Yıl boyunca eğitim öğretime destek veren Karşıyaka Belediyesi, sezonu başarı ile bitiren öğrencileri de unutmadı. İlçe genelindeki 20 lise birincisini teşvik etmek isteyen Başkan Akpınar, her birine bisiklet hediye etti. Latife Hanım Köşkü Anı Evi’nde gerçekleşen törene Başkan Akpınar’ın yanı sıra, Kaymakam Sadettin Yücel, Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, CHP İlçe Başkanı Ali Karaege, öğrenciler ve veliler katıldı.

Tüm lise birincilerine karne hediyelerini takdim eden Başkan Akpınar, en anlamlı hediyeyi ise Karşıyaka Lisesi 1’ncisi Serdar Fırtına’ya verdi. Belediyenin KARGEM eğitimini de birincilikle tamamlayan Fırtına’nın en büyük hayalinin bisiklete binebilmek olduğunu öğrenen Akpınar, bir yakını eşliğinde, özgürce gezebilmesi için Serdar’a çift kişilik bisiklet hediye etti. Bu anlamlı sürpriz hem neşeli hem de duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Başarının engel tanımadığını dile getiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, yaşamın her alanında, zorlukları ortadan kaldırmak için çalıştıklarını söyledi. Akpınar “Serdar Fırtına, hem belediyenin eğitim birimi KARGEM’i hem de Karşıyaka Lisesi’ni birincilikle bitirerek başarıda engel tanımadığını gösterdi. Sporda da engel tanımaması için biz de kendisine ve diğer birinci arkadaşlarına bisiklet armağan ettik. Okullarını bitiren ve başarıyı hak eden tüm öğrencilerimize mutluluklar diliyorum, ailelerini kutluyorum” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber GOOGLE, SKYBOX'I SATIN ALIYOR
Sonraki Haber GELİŞİM KOLEJ'NİN KANADA ZAFERİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?