ANA SAYFA > SPOR > Filede Kaf Kaf'ın gençleri Galatasaray'ı yendi ve 16'ya kaldı

Filede Kaf Kaf'ın gençleri Galatasaray'ı yendi ve 16'ya kaldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Filede Kaf Kaf'ın gençleri Galatasaray'ı yendi ve 16'ya kaldı

Karşıyaka Voleybol Takımının Bursa'da Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden gençleri Galatasaray'ı 3-1 yenerek grup birincisi olarak son 16'ya kaldı.

İlk iki maçını rakiplerinin maça çıkmaması nedeniyle hükmen 3-0 kazanan Karşıyaka, Galatasaray karşısında fırtına gibi esti. İlk seti 25-11 alan yeşil kırmızılı ekip karşısında Galatasaray 2. sette üsütün oynadı ve seti 25-19 alarak durumu eşitledi: 1-1.
3. setten itibaren ağırlığını maça koyan Karşıyaka 8-1, 16-7'lik teknik molalardan sonra 3. seti 25-19 alarak bir kez daha öne geçti.
4. setin ilk teknik molasına 8-2 önde giren Kaf Kaf, 2. teknik molada 16-11 yine öndeydi ve seti 25-18 maçı da 3-1 kazanarak G Grubu'nu lider olarak tamamlayarak son 16 takım arasına adını yazdırdı.
Karşıyaka'nın rakibi B grubunu 2. sırada tamamlayan diğer İzmir ekibi Arkas oldu. Karşıyaka ile Arkas 28 Mayıs Pazar günü saat 18:00'de Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda çeyrek finale kalma mücadelesi verecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Açıklama
Sonraki Haber Mustafa Aşan ''evet'' dedi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?