ANA SAYFA > GÜNDEM > FATİH DİNİZ KARŞIYAKA HABER'E KONUŞTU...

FATİH DİNİZ KARŞIYAKA HABER'E KONUŞTU...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
FATİH DİNİZ KARŞIYAKA HABER'E KONUŞTU...

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, "Akpınar ile Diniz Örnekköy'de anlaştı" haberinin büyük yankı yaratması üzerine, KARŞIYAKA HABER'e özel açıklamalarda bulundu.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Diniz, Karşıyaka Belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile akşam davet üzerine iftar yemeği yediklerini ve daha sonra da başkan Akpınar'ın "Örnekköy'deki yeni stat alanını gezelim" önerisiyle Örnekköy'deki yere gittiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Örnekköy Stadı ile ilgili kavram karmaşası var. Hüseyin başkanın bana gösterdiği ve Örnekköy Stadını yapacağız dediği alan ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun stat yapmak istediği yer başka. Yani Aziz başkanın Örnekköy'deki gösterdiği ve söylediği yer ile Hüseyin Başkanın gösterip stat yapmak istediği alanlar ayrı ayrı yerler. Bir kere bunun bilinmesi gerekiyor. Hüseyin başkan stadı yapmak istiyor. Tamamen Karşıyaka Belediyesi'nin kaynaklarıyla yapacak. Bu stadı KSK yapmayacak. Kulübün kasasından bir kuruş bile çıkmayacak. Yalıdaki stat da öyle tamamen farklı kurumlardan para çıkacak. Birisini karşıyaka Belediyesi, diğerini de Gençlik Spor Genel Müdürlüğü TOKİ kanalıyla yapacak."

Diniz, KARŞIYAKA HABER'e açıklamasını şöyle sürdürdü: "Stat olayından yorulduk. Ama inanın KSK'yi herkes bir tarafa çekmek istiyor. Siyasete alet etmek istiyor. Biz tamamen siyaset dışında kalmak amacındayız. Nereye yapılırsa yapılsın ama hemen yapılsın. Tabiki biz iki stadı da istiyoruz."

Karşıyaka Haber'in aldığı bilgiye göre, Örnekköy'deki stat yapılacak yeni arazinin bir bölümü mera ve stat yönü de tutmuyor. Bu konuda Karşıyaka Belediyesi'nin çalışma yapacağı öğrenildi. Mera imar planı içine spor tesisi olarak sokulacak, yönler de değiştirilecek.

KARŞIYAKAHABER.COM ÖZEL HABER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber YERİN DİBİNE GİRDİM, UTANDIM...
Sonraki Haber JUNİNHO GARANTİYİ VERDİ KSK'DE KALDI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?