ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Erkeklerde smokin şıklığı

Erkeklerde smokin şıklığı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erkeklerde smokin şıklığı

Erkeklerin özel günlerinde giymeyi tercih ettikleri birbirinden değişik model, farklı tasarım ve desenleri ile smokin takımlar erkeklerin olmazsa olmazları arasındadır.

Erkeklerin özel günlerinde giymeyi tercih ettikleri birbirinden değişik model, farklı tasarım ve desenleri ile smokin takımlar erkeklerin olmazsa olmazları arasındadır.

Halk arasında damatlık olarak tabir ettiğimiz takım elbise aslında smokindir. Ata yaka gömlek ve papyon bir smokinin olmazsa olmazlarındandır tabi birde pantolon kuşağı. Smokin tercih ederken nerede kullanılacağına dikkat edilmelidir. Düğününüzde damatlık olarak kullanacaksanız gelin hanım ile uyumunuza önem vermelisiniz. Ayrıca doğru smokin seçimi yapmak için vücut yapınızı tam anlamı ile biliyor olmalısınız. Bedeninize tam oturan bir smokin tercih etmelisiniz, bol bir takım elbise kötü bir görünüme kavuşmanıza neden olacaktır.

Smokinler davetlerin, özel günlerin ve düğünlerin erkekler için vazgeçilmez parçalarındandır. Klasik smokin tercih etmek istiyorsanız siyah bir takım, beyaz ata yaka bir gömlek ve papyon tercih etmelisiniz. Erkeklerin en özel günlerinin vazgeçilmez parçalarından olan birbirinde farklı desen, model ve değişik renkleri ile smokinlere sahip olmak istiyorsanız http://www.damattween.com/erkek-smokin-modelleri.html adresini kullanmanız yeterli olacaktır. Damattween farkı ile özel günlerinizde şıklığınız ile fark yaratacaksınız.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yorgancılar: Bizde başarabiliriz
Sonraki Haber Takım elbisede Damattween farkı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?