ANA SAYFA > SPOR > Engin Baytar, Erzurum'a gitti

Engin Baytar, Erzurum'a gitti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Engin Baytar, Erzurum'a gitti

Karşıyaka'nın sezon başında kadrosuna kattığı, daha sonra kadro dışı bırakılan ve alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurarak serbest kalan Engin Baytar, 2. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor'la anlaşma imzaladı.

Karşıyaka'nın sezon başında başlattığı "yıldız transfer" furyasının bir parçası olarak yeşil kırmızılılara imza atan, sezon içinde bir türlü bekleneni veremeyen ve yalnızca 10 maçta 421 dakika süre alabilen Engin Baytar, daha sonra kadro dışı bırakılmış ve Nisan ortasında da alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurarak serbest kalmıştı. Kariyerinde Süper Lig şampiyonlukları bulunan 32 yaşındaki Engin Baytar, 2. Lig'e yeni yükselen BB Erzurumspor'la bir yıllık anlaşma imzaladı.

Engin, Karşıyaka formasıyla çıktığı 10 maçta biri Göztepe derbisinde olmak üzere 2 gol kaydetmiş, 1 de asist yapmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Galatasaray maçı biletleri tükendi
Sonraki Haber Cihan Büyükoral: “Kayyuma devredilme söz konusu değil”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?