ANA SAYFA > SPOR > Emre Dağdelen'den örnek hareket

Emre Dağdelen'den örnek hareket

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Emre Dağdelen'den örnek hareket

İzmir’in tanınmış basketbol antrenörlerinden Emre Dağdelen dördüncü kitabı "SÖZCÜKLER"in gelirini Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’ne bağışladı.

Daha önce ‘’Sonbaharla Gelen’’ adlı ikinci kitabının gelirini de aynı okulda  ana sınıfının donatımına bağışlayan Dağdelen; son kitabı ‘’Sözcükler’’’in geliri ise "otizmli çocukların olumsuz davranışlarının düzeltilmesi için hidroterapi havuzunun rehabilite edilmesinde" kullanılması için Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’ne bağışladı.

 

Okul Müdürü Sadettin Akçi Emre Dağdelen’in bağışı nedeniyle okulda bir tören düzenledi. Duygusal anların yaşandığı törende konuşan Sadettin Akçi ‘‘Bu tarz bağışlar bizim için çok önemli. Otizmin farkındalığını arttırmak için çabalayan herkesi ayakta alkışlıyoruz’’ dedi.

 

Emre Dağdelen ise "Sözcükler" kitabına destek olan herkes adına görülen yüz kendisi olduğu için törende bulunduğunu belirtirken ‘‘Okul müdürümüz Sadettin Akçi'nin beni mahçup eden ve çok duygulandıran törenine katılma onuru yaşadım. Gözyaşlarım boğazımda düğüm oldu. Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ dedi.


Şu ana kadar 663 kitabın satıldığını söyleyen Dağdelen sözlerine şöyle devam etti: ‘‘ Bu rakam beklediğim satış rakamının çok üstünde. Havuzun rehabilite edilme süreci 2 hafta sonra başlayacak. Değerli ağabeyim Celal Karaca sayesinde maliyetlerin ciddi ölçüde aşağı çekilmesiyle artan parayı yine aynı okulun farklı ihtiyaçlarını gidermek noktasında kullanacağız. Yardım tamamen bitene kadar "Sözcüklerin" satışı devam edecek’’

Tören Emre Dağdelen’e okul Müdürü Sadettin Akçi’nin plaket takdim etmesiyle sona erdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zübeyde Hanım Koşusu’na başvurular başladı
Sonraki Haber Karşıyaka'da hava kirliliği limitin üstünde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?