ANA SAYFA > EĞİTİM > Emekli öğretmen “3600 ek gösterge için mücadeleye devam edelim”

Emekli öğretmen “3600 ek gösterge için mücadeleye devam edelim”

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Emekli öğretmen “3600 ek gösterge için mücadeleye devam edelim”

Eğitim İş 3 Nolu şube, emekli olan üyeleri ile kahvaltıda buluştu, emeklilere plaket verdi. Karşıyaka, Bayraklı, Çiğli dahil 9 ilçede eğitim alanın da örgütlü Eğitim-İş sendikası 3 nolu şube yöneticileri, emekli üyelerine plaket vermek için kahvaltılı toplantıda buluştu.

Karşıyaka Alaçatı Sakızlı Cafe’de bir araya gelen eğitim iş sendikası yönetici ve üyeleri emekli olan üyeleri ile bir araya gelerek, kahvaltı yaptı yapılacak çalışmaları konuştular. Plaket töreninde konuşan Eğitim İş 3 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Çalışkan, her zaman emekli olan olan üyelerinin yanında olacaklarını belirterek, Atatürkçü, vatanını seven öğretmenlerimize emekli oldular demeyeceğiz, onlar ile birlikte çağdaş eğitim için mücadelemizi birlikte sürdüreceğiz” dedi.

Emekli öğretmen Zafer Beyazıt’ın plaket alırken “Öğretmenlerin 3600 ek gösterge alabilmeleri için yaptığımız mücadele devam edecek. Lütfen meydanlarda yapacağınız bu mücadele için bizi de çağırın, birlikte mücadele edelim.” Sözü büyük alkış aldı.

Genel Sekreter Musa Şen, emekli olan eşine plaketini verirken duygulu anlar yaşandı. Kahvaltıdan sonra sendikacılar birlikte kahve içip, bol bol sohbet ettiler. Plaket törenine Eğitim İş 3 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Çalışkan, Genel Sekreter Musa Şen, Mali Sekreter Ali Abbas Erkmen, Örgütlenme Sekreteri Ayşe Yeşil Uysal, Eğitim Sekreteri Gülhan Hayta, Hukuk Sekreteri Fatime Konak Ve Basın Yayın Sekreteri Sevda Ketenci ve çok sayıda üye katıldı.

Haber, fotoğraflar: Yılmaz Durmaz (www.karsiyakahaber.com)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi'nin açılışına geri sayım başladı...
Sonraki Haber 23 Yaş ve Üstü Engelliler yararına konser düzenlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?