ANA SAYFA > GÜNDEM > EMEKLİ ASTSUBAYLARDAN BAYRAK EYLEMİ

EMEKLİ ASTSUBAYLARDAN BAYRAK EYLEMİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EMEKLİ ASTSUBAYLARDAN BAYRAK EYLEMİ

Diyarbakır 2. Ana Jet Üssü’nde Türk Bayrağı’nın indirilmesine karşı tepki gösteren Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Karşıyaka Şube üyeleri, eylem yaptı.

Zübeyde Hanım Caddesi’ndeki dernek binalarında toplanan emekli astsubaylar,  ellerindeki Türk Bayrakları ile birlikte marşlar söyleyerek yürüyüşe geçti. Bahriye Üçok Bulvarı’ndan Hükümet Binası önüne gelen üyeler,  Atatürk anıtına çelenk koyup bayrak uğruna şehit düşenler için saygı duruşunda bulundu.

Astsubayların göreve başlarken vatanın bütünlüğü ve Türk Bayrağı’nın korunması için ant içtiklerini belirten Dernek Başkanı Hüseyin Akbaş “ Türk Bayrağı’na yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Astsubay emeklileri ve yakınları olarak bu bayrak için canımızı vermeye her zaman hazır olduk, bugün de hazırız. Birçok arkadaşımız görev sırasında şehit oldu, gazi oldu. Bu bayrağı yere düşürmemeye kararlıyız, göreve hazırız” dedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KONAK BELEDİYESPOR KADIN FUTBOL TAKIMININ OLASI RAKİPLERİ
Sonraki Haber KARŞIYAKA AHMET ARI İLE SÖZLEŞME YENİLEDİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?